A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

Diada de Sant Jordi 2012 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 9 de maig de 2012 11:05

El 23 d'abril vam celebrar la diada de Sant Jordi, com cada any, i va ser un èxit.

Al matí es van muntar setze tallers d'un quart d'hora cadascun, a càrrec de professors i alumnes, que van resultar molt dinàmics i interessants. El ritme va ser molt bo i els alumnes en van sortir molt satisfets.

Seguidament, al pati, l'AMPA va oferir un pica-pica per a tothom i es van donar els premis de les proves Cangur de matemàtiques (els guanyadors van ser Àngel Guich, Brian Caparrós, Josué Durán i Oriol Frigola), els Premis Lector que ofereix la Biblioteca del S'Agulla (els guanyadors van ser en Dani Robles, en Guifré Abad, la Maria Maynou, en Pau Romero, la Maria López, en Gabriel Ranno i la professora Mercè Mundet) i per últim els XVIII premis literaris del S'Agulla, en els quals en Pau Romero de 4t d'ESO va guanyar diversos premis, juntament amb en David Ballester, la María Berrocal, la María López, la Noèlia González, l'Anna Gómez, en Mario García i la Mònica Ferré.

Enguany, el concurs literari ha sigut també un èxit, ja que s'hi han presentat 61 treballs a concurs.

A la tarda, i amb la col·laboració d'alguns alumnes de Batxillerat, vam fer al gimnàs una petita lectura de poemes, una representació de tres contes de Pere Calders i un recital de poemes musicats que van agradar molt al públic, no molt nombrós però sí agraït.

A continuació i per finalitzar la festa, es van jugar partits de futbol entre alumnes de Batxillerat i professors, tant masculins com femenins.

Per acabar, només agrair la col·laboració dels professors i dels alumnes que d'una manera o altra s'han implicat en la festa.

Gràcies!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack