A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

Diada de Sant Jordi PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 25 d'abril de 2013 19:42

El passat dimarts, 23 d'abril, vam celebrar com cada any la Diada de Sant Jordi a l'institut. Enguany, amb el nou marc horari intensiu, hem hagut d'incloure una nova activitat per allargar la durada de la festa.

Com sempre, des del sector professorat i part de l'alumnat es van muntar setze tallers de quinze minuts cada un que van ser molt dinàmics i entretinguts, com per exemple representacions teatrals d'algunes de les lectures que llegeixen a classe els alumnes, confecció de roses de paper o escriptura de missatges amb telègrafs elaborats a classe de tecnologia.

Després del pati vam incloure la nova activitat abans esmentada: la gravació del Lip Dub. Dies abans ja havíem fet tant assaig general com per seccions, i això va ajudar que en una hora i mitja poguéssim fer un assaig i la realització final. Ben aviat en podrem veure el resultat: la gran feina dels implicats, coordinats per la Mª José Reina, promet que serà d'allò més divertit i ens mostrarà una cara per a molts desconeguda del nostre centre.

Un cop acabat el Lip Dub, l'AMPA va oferir un piscolavis per a tots els alumnes, es va fer la parada d'intercanvi de llibres de segona mà, i es va procedir a repartir reconeixements i premis; primer del concurs de retocs fotogràfics, després pels alumnes que han guanyat beques, pels que han fet un gran paper a les proves Cangur de matemàtiques i a les Olimpíades científiques, als alumnes més lectors de la Biblioteca S'Agulla i, per últim i com a final, els XIX Premis Literaris, que cal dir que en aquesta edició s'han presentat 85 obres, un èxit rotund.

Els guanyadors dels premis literaris han sigut la Judith Ascanio, Laia Arias, Karen Fagian, Clàudia Carrasco, Míriam Ballester, Raquel Pérez, Anna Gómez, Pau Romero, Mario García i, guanyadora de cartellisme i portada de l'agenda del pròxim curs, la Mònica Ferré.

Per últim, agrair la participació de totes aquelles persones que han estat en tallers, jurats, que han vetllat per l'intercanvi de llibres a l'hora del pati, muntat Lip Dub, o que han ajudat que la diada de Sant Jordi hagi anat bé, perquè la veritat és que tot va anar molt rodat i tothom ho va passar molt bé.

També donar les gràcies a l'AMPA per la seva col·laboració i predisposició a oferir als alumnes tot el que està a les seves mans. Tots hem fet que sigui un èxit.

Gràcies a tots !

Sant Jordi realitzat per l'alumnat del CFGS d'Educació infantil

Diversos moments de la gravació del Lip dub

Darrera actualització de dissabte, 27 d'abril de 2013 19:56
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack