A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

Olimpiades de Geologia 2019 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 13 de març de 2019 09:13

El passat divendres, 8 de març, dia de la Dona, s’ha celebrat a la Facultat de Ciències la fase territorial de les comarques gironines de les 10nes Olimpíada de Geologia, adreçades a estudiants de Batxillerat. Organitzada per l’AEPECT , la SGE i el Centre GEOCAMB, ha comptat amb el suport els Deganat de les Facultat de Ciències, el Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya, El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Geològic de Catalunya, el Geoparc de la Catalunya Central, entre d’altres. Enguany, aquesta jornada ha coincidit volgudament amb el dia de la Dona, i s’ha utilitzat com a èmfasi per reivindicar la figura de la Dona Geòloga. 

 

Enguany hi ha participat 129 estudiants procedents de 18 centres educatius diferents: IES Alexandre Deulofeu (Figueres), Institut Montsoriu (Arbúcies), IES Santiago Sobrequés (Girona), Maristes (Girona), IES Ramon Muntaner (Figueres), IES Cendrassos (Figueres), Institut Frederic Martí Carreras (Palafrugell), Institut Jaume Vicens Vives (Girona), Institut Vescomptat de Cabrera (Hostalric), Institut Bisbal (la Bisbal), Institut Santa Coloma de Farners (Santa Coloma de Farners), Institut Ramon Coll (Lloret), Institut Cassà de la Selva (Cassà), Institut Castell d’Estela (Amer), Institut Vallvera (Salt), Institut Olivar Gran (Blanes), Institut Salvador Espriu (Salt), Institut S’Agulla (Blanes) .

 

El estudiants han realitzat una prova teòrica amb preguntes específiques de Ciències de la Terra i una prova pràctica que requeria interpretar un tall geològic i identificar minerals, roques i fòssils. Enguany les proves han volgut destacar el paper que han tingut les dones científiques i geòlogues al llarg de la història.

https://photos.app.goo.gl/uT7Y9r6yJmtr3b2z5

 

Darrera actualització de dimecres, 13 de març de 2019 09:35
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack