A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

Una breu descripció del centre PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 2 de juliol de 2015 19:06

L'Institut S'Agulla és un centre educatiu de titularitat pública situat al barri de Can Borell del municipi de Blanes que va iniciar les seves activitats educatives el 1992, coincidint amb l'inici de la implantació de la LOGSE. Inicialment va estar en instal·lacions provisionals però des del curs 2001-2002 es va instal·lar en un edifici de nova construcció.

Els estudis que es realitzen són l'ESO, amb tres grups d'escolarització per curs, el Batxillerat, amb dos cursos a primer i sovint només un a segon, i Formació professional de les famílies de Sanitat i de Serveis socioculturals i a la comunitat. Concretament els cicles que s'imparteixen són els de grau mitjà de Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria i Tècnic/a en atenció a persones en situació de dependència, i els de grau superior de Tècnic/a superior en educació infantil i Tècnic/a en integració social. Tots són d'una línia d'escolarització, excepte el de sanitat, que en té tres.

Els estudis d'ESO i de Batxillerat es fan a l'institut des dels seus inicis, mentre que els de Formació Professional s'inicien un en el curs 2004-2005 i en els tres cursos posteriors la resta. Des del curs 2011-2012 el centre té una Unitat de suport d'educació especial (USEE) per facilitar l'atenció educativa i promoure la participació en un entorn escolar ordinari a l'alumnat amb discapacitats intel·lectuals i de desenvolupament. 

En els últims anys el centre normalment ha tingut vint-i-quatre grups d'escolarització: dotze a l'ESO, tres al Batxillerat, cinc a la Formació professional de grau mitjà i quatre a la de grau superior. Ocasionalment n'ha tingut vint-cinc quan hi ha hagut un segon grup a segon de Batxillerat. El nombre d'alumnat que hi ha matriculat normalment oscil·la entre 700 i 750 repartits de la manera següent: a l'ESO, normalment, sense cap vacant, per sobre dels 360; al Batxillerat, entre 75 i 100, i a la Formació professional, entre 270 i 300.

El marc horari dels estudis del centre està dividit en dues parts, que en cap moment entren en contacte. El matí, de les 8,15 a les 14,45 hores, es fan els estudis de l'ESO i del Batxillerat, i a la tarda, de les 15 a les 21,30 hores, els de la Formació professional. 

En el curs actual hi ha una dotació de professorat de 57,5 (39,5 d'ESO i Batxillerat, i 18 de Formació professional). També hi ha dos professionals d'atenció educativa, un/a auxiliar d'educació especial i un/a integrador/a social.

 

Darrera actualització de dimecres, 14 de febrer de 2018 09:16
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack